Selecteer een pagina

Blog van Michaela de Groot

Blog van Michaela de Groot

Donderdag 9 januari, omstreeks 6.30 lig ik met een bruisende buik al lang en breed klaarwakker, in het donker naar een dito plafond te staren.
Voor mij lag mijn eerste officiële Zelfstandig-Ondernemerschap-Thuiswerkdag. Naast de onrust voelde ik een blij gevoel van opgetogenheid uitbundig overheersen. Nu gaat het echt gebeuren, galmde het door mijn hoofd. De avond ervoor had mijn lief gevraagd wat ik eigenlijk van plan was te gaan doen op mijn eerste officiële ZOT dag. In no-time schudde ik vol overtuiging een solide programma uit mijn mouw. Ik was er zelf ook nogal van onder de indruk geweest.
Nog liggend in bed (6.43) vanmorgen startte ik met een lijstje (je moet weten…ik ben echt verzot op lijstjes. Geen lijstjes geen leven, is mijn motto). Daarna stond ik op. Douchen, ontbijten, stofzuiger door het huis zwiepen, drollen vissen uit de kattenbak…geen enkel probleem. Maar in de fase die volgde gebeurde het…. Als een ongeleid projectiel schoot ik van links naar rechts door mijn lijstje, hopte heen en weer tussen laptop , waterkoker, koelkast en pindarotsjes, week uit naar de bank en schoot weer terug in mijn ‘op-de-stoel-aan-tafel- positie’, wisselende minstens twaalf keer van kleding omdat het écht anders moest en liet mij afleiden door de hele wereld waaronder drie katten.
Tussendoor tuurde ik wanhopig naar mijn lijstje:
• Blog schrijven
• Blog op website plaatsen en link doorzetten naar LinkedIn.
• Onderwerp voor column verzinnen en aandragen voor het CJG magazine.
• Workshop ‘bloggen’ (waar een vriendin mij voor benaderde om te komen geven in haar netwerkgroep) uitwerken qua opzet, vorm en inhoud.
• Nadenken over mijn doelgroep en hoe en waar ik ze kan bereiken.
• Link van mijn pas gelanceerde website verspreiden
• Idee en materiaal visitekaartje doorsturen naar grafisch vormgever.

Wel een heerlijk besef dat ik ondertussen het item ‘‘Blog schrijven’ kan afvinken op mijn lijst. Dat is hiermee tenslotte nu bijna een voltooide actie 😉

Ik denk dat het nu dan wel weer de hoogste tijd is voor een ander kledingstuk of….een pindarotsje….?

× App Mi!